Sis municipis de les comarques del sud, entre els deu amb més contagis durant el cap de setmana

València continua sent la ciutat amb més casos nous, encara que n'ha registrat menys que en les últimes setmanes.

Imatge de l'Ajuntament de Torrevella
Imatge de l'Ajuntament de Torrevella / À Punt NTC.

Un total de 190 municipis valencians han sumat nous casos de coronavirus entre divendres i dilluns, dels quals, sis dels deu que més contagis han registrat estan a les comarques del sud.

Com és habitual, València és el municipi amb més contagis nous, amb un total de 412, però aquesta xifra és la més baixa en un cap de setmana des de principis d'agost. Alacant i Castelló de la Plana també superen el centenar de casos en el cap de setmana, amb 116 i 113 positius.

A continuació hi ha dotze municipis que han comptabilitzat més de 10 casos en els últims quatre dies, huit dels quals estan a les comarques del sud. Els més afectats han sigut Torrevella (51), Elx (46), Oriola (46), Dénia (40), Gandia (39), Benidorm (32), Torrent (30), Vila-real (28), Paterna (26), el Pinós (22), Ibi (20) i el Pilar de la Foradada (20).

També, aquest cap de setmana han deixat de ser pobles lliures de coronavirus Torre Baixa, que n'ha registrat dos casos, i Aiòder, Castell de Castells i l'Alqueria d'Asnar, que n'han comptat el primer cas.

També et pot interessar

stats