Sis ciclistes ferits el primer dia que es permet practicar esport

Entre els accidentats, tots homes, hi ha un menor i cinc adults entre els 43 i els 77 anys.

Ciclista fent esport aquest dissabte
Ciclista fent esport aquest dissabte / À Punt NTC

Sis ciclistes, un d'ells menor d'edat, han resultat ferits i han necessitat assistència mèdica aquest dissabte en diversos accidents al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, coincidint amb el primer dia en què està permesa la pràctica esportiva en la via pública des que va començar l'estat d'alarma.

A les 7:30 del matí, un ciclista de 77 anys ha patit una caiguda en el terme d'Almussafes, la Ribera Baixa. Els serveis mèdics l'han assistit per una fractura de ròtula i l'han traslladat a l'Hospital Universitari la Ribera d'Alzira.

Poc després, a les 8, un altre home de 66 patia una caiguda en una zona de muntanya del terme de Castelló. El ciclista ha patit contusions en un maluc la zona lumbar i ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló.

A les 8:30, un altre ciclista de 71 anys ha caigut en el carrer de Gabriela Mistral de Torrevella, al Baix Segura. El SAMU l'ha atés per policontusions i l'ha traslladat a l'Hospital de Torrevella.

Minuts després, a les 8:50, un jove de 15 anys patia un col·lapse mentre circulava per Vinaròs, al Baix Maestrat. La víctima no responia i tenia dificultats per a respirar quan ha arribat el SAMU. Després d'estabilitzar-lo, l'han traslladat a l'Hospital Comarcal de Vinaròs.

A Oriola, també ha sigut atés un ciclista de 56 anys per fractura de clavícula, i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Vega Baja d'Oriola.

L'últim dels accidents registrats aquest matí ha tingut lloc a les 9:10 a Vila-real, la Plana Baixa, on una bicicleta ha xocat contra un cotxe aparcat al carrer de l'Arc. El ciclista, un home de 43 anys, ha patit policontusions i ha sigut traslladat a l'Hospital Universitari la Plana de Vila-real.

També et pot interessar

stats