Sir Ian McKellen: “Estic eufòric després de rebre la vacuna”

L'estrella del ‘Senyor dels Anells’ i ‘X-Men’ ha sigut el primer actor famós a vacunar-se.

Sir Ian McKellen rebent la vacuna contra la Covid-19 al Queen Mary University Hospital, a Londres
Sir Ian McKellen rebent la vacuna contra la Covid-19 al Queen Mary University Hospital, a Londres / Jeff Moore (Reuters)

L'actor britànic Sir Ian McKellen, famós pels seus papers de Gandalf en El Senyor dels Anells i Magneto en X-Men, ha sigut la primera estrela del cinema a rebre la vacuna contra la Covid-19.

McKellen, que té 81 anys, ha dit que és un dia “molt especial” per a ell i que se sent “eufòric” després d'haver rebut una vacuna que, assegura, “és indolora”. “Qualsevol que haja viscut tant de temps com jo està viu perquè ha rebut vacunes anteriors”, ha afegit.

Aquest cèlebre actor és conegut també pel seu compromís en la defensa dels drets de les persones LGBTQ, i una vegada més ha volgut aprofitar la seua fama per a donar veu a una causa que considera important. Així, ha recordat que “no et vacunes només per tu, sinó per les teues persones pròximes” i que administrar-se la vacuna és “contribuir a la societat”.

Al Regne Unit, la campanya de vacunació es va iniciar el 8 de desembre començant per les persones majors, les que viuen en residències i el col·lectiu de professionals de la sanitat. Se'ls administrarà una primera dosi de la vacuna de Pfizer i una segona de reforç 21 dies després.

També et pot interessar

stats