Simpatitzants del partit d'ultradreta Vox s'han manifestat al centre de València en contra del govern

Les concentracions s'han produït també a Alacant i Castelló, i a altres ciutats de l'estat.

Foto de portada: centenars de cotxes i de persones han omplit el passeig de l'Albereda per manifestar-se contra la gestió que el govern espanyol

Simpatitzants i militants del partit d'ultradreta Vox han recorregut els carrers del centre de València per a manifestar-se contra la gestió que el govern espanyol ha fet de la crisi del coronavirus.

Així, centenars de cotxes i de persones han omplit el passeig de l'Albereda, i des d'allà s'han dirigit pel centre fins a la plaça de Sant Agustí demanant la dimissió del president del govern, Pedro Sánchez.

Al final de la marxa, el diputat en el Congrés de Vox, Ignacio Gil Lázaro, ha expressat el seu "cansament" amb el Govern "mentider, inútil i il·legítim" que "ha actuat amb plena negligència criminal causant milers de morts i la ruïna nacional".

Pel que fa a la convocatòria, el parlamentari ha considerat que hi ha hagut una resposta "massiva", i ha considerat que "aquestes són les enquestes que valen, és l'expressió real del cansament i al mateix temps de l'esperança de la gent".

Segons les forces de seguretat la protesta ha transcorregut amb normalitat i no es té constància que s'haja hagut de tramitar cap proposta de sanció per vulnerar les mesures de l'estat d'alarma.

Sí que hi ha hagut algun cas de motoristes que han intentat sumar-se a la manifestació, en la qual no estaven permesos aquest tipus de vehicles, però quan els agents els han indicat que havien d'anar-se'n han seguit les seues instruccions.

També et pot interessar

stats