La selectivitat començarà el 7 de juliol i la segona convocatòria serà al setembre

Les notes es faran públiques el 17 de juliol i el termini de sol·licitud de revisió, entre el 18 i el 20 del mateix mes.

Imatge d'arxiu d'una prova d'accés a la universitat

Ja hi ha data per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU): se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol, mentre que la segona convocatòria tindrà lloc el 8, 9 i 10 de setembre, segons ha acordat la comissió gestora com a mesura extraordinària derivada de la pandèmia. Els majors de 25 i 45 anys hauran de fer les proves el 4 i l’11 de juliol, de manera que el 24 de juliol es publicaran les notes definitives.

Amb aquest nou calendari de les proves d’accés a la universitat, les notes es publicaran el 17 de juliol i el termini de sol·licitud de revisió serà els dies 18, 20 i 21 del mateix mes. Les notes definitives es publicaran el 24 de juliol. La preinscripció s'obrirà l'1 de juliol i la resolució es comunicarà el 28 de juliol, segons ha detallat la Conselleria d'Innovació i Universitats.

En el cas de la segona convocatòria, les notes de les PAU es faran públiques el 16 de setembre i la sol·licitud de revisió serà els dies 17, 18 i 21 del mateix mes, amb la qual cosa les notes definitives es publicaran el 22 de setembre. La preinscripció s’ha establit del 14 al 21 de setembre.

La directora general d'Universitats de la Generalitat, Pilar Ezpeleta, ha afirmat que la comissió gestora ha treballat per a aconseguir “la igualtat entre tot l'alumnat". En aquest sentit, ha enviat un missatge de tranquil·litat a l'estudiantat que s’ha d'examinar enguany: “Tant la realització, com el contingut s'ajustaran a la situació excepcional que vivim, i perquè puguen accedir a l'educació superior amb totes les garanties".

També et pot interessar

stats