Segon dia consecutiu sense ingressos per coronavirus als hospitals valencians

Sanitat notifica 14 casos nous i una defunció, en una residència a la Comunitat Valenciana

L’Hospital General Universitari de València en una imatge d'arxiu
L’Hospital General Universitari de València en una imatge d'arxiu

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat una mort per coronavirus a la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un intern d’una residència d’ancians. La setmana passada, de les deu defuncions que es van comunicar, set van ser en aquests centres.

D’aquesta manera, des que va començar la crisi sanitària han mort 1.459 persones diagnosticades amb el virus: 224 a la província de Castelló, 507 a Alacant i 728 a València.

Segons l’últim balanç de l’evolució de la Covid-19 al territori valencià, per segon dia consecutiu no s’han registrat ingressos per coronavirus als hospitals. Aquesta dada se suma a la de pacients curats, que quintupliquen el nombre de nous casos detectats en les últimes 24 hores. Així, s'han registrat 73 altes, per la qual cosa el total de persones curades s'eleva ja a 13.828. Per províncies: 1.645 a Castelló, 4.795 a Alacant i 7.383 a València, a les quals cal sumar 5 casos més corresponents a desplaçats.

En aquests moments hi ha 98 persones ingressades, 12 d'elles a les UCI: 8 a Castelló, sense pacients a les UCI; 37 a Alacant (6 a les UCI), i 53 a València (6 a les UCI).

Quant a casos positius nous, en les últimes 24 hores s'han detectat 14 casos mitjançant les proves PCR que eleven a 11.418 el total de positius des que va començar la pandèmia. Per províncies: 2 a Castelló, 1 a Alacant i 11 a València. D'altra banda, cal sumar-ne també 5 no assignats de dies anteriors. En aquests moments, queden actius 2.186 casos, un 12,5% de tots els casos detectats.

Mapa de l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Situació a les residències

Els casos positius als 42 centres es distribueixen de la manera següent: 7 a la província de Castelló, 8 a Alacant i 27 a València. Hui hi ha sota vigilància activa de control sanitari 28 residències a la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la província d'Alacant i 13 a la província de València.

També et pot interessar

stats