El sector turístic de Benidorm demana reunir-se amb a Sánchez i Puig

Exigeixen a les administracions públiques de l'Estat "respecte i justícia al sector turístic nacional i al de Benidorm en particular".

Manifestació a Benidorm
Manifestació a Benidorm / Manuel Lorenzo (Efe)

Els presidents de les associacions empresarials que van convocar la manifestació d'aquest diumenge a Benidorm per a exigir mesures "justes" per al sector turístic local han sol·licitat una reunió de treball "amb caràcter d'urgència" amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat, Ximo Puig.

Les associacions d'hostaleria, agències de viatge, oci nocturn, apartaments turístics, càmpings i comerciants demanen a les administracions públiques de l'Estat "respecte i justícia al sector turístic nacional i al de Benidorm en particular".

Per això, pretenen traslladar en persona les reivindicacions que es van llegir al final de la concentració en un manifest consensuat "per a la seua aplicació i legislació immediata". Consideren que d'aquesta manera es garantiria la supervivència "a curt i mitjà termini" del teixit empresarial que "actualment està ferit de mort".

Unes 1.500 persones es van manifestar en contra de les últimes mesures que han imposat les administracions per a frenar l'expansió de la pandèmia, especialment les que ordenen tancar els locals d’oci nocturn, prohibir fumar a la via pública, terrasses incloses, si no es guarda la distància de seguretat, i als bars i restaurants deixar de servir als clients a les 24:00 hores.

També et pot interessar

stats