El sector del transport assegura el subministrament de medicaments a hospitals per a Setmana Santa

Alguns laboratoris havien plantejat que es troben amb dificultats per a assegurar la distribució dels fàrmacs.

Autobusos que estan sent utilitzats per a traslladar pacients contagiats amb coronavirus
Autobusos que estan sent utilitzats per a traslladar pacients contagiats amb coronavirus / Jesús Hellín (Europa Press)

El Comité Nacional de Transport per Carretera ha traslladat al Ministeri de Transports el seu compromís de mantindre el transport i subministrament de medicaments a hospitals durant els dies festius de Setmana Santa.

El compromís dels transportistes es produeix després que la Direcció General de Transport Terrestre ha transmés la preocupació de l'Agència Espanyola de Medicaments, que havia comunicat que era "absolutament essencial" el manteniment del transport i subministrament de fàrmacs durant aquests dies.

Com a resposta, el sector ha mostrat "la seua total disponibilitat" per a contribuir també els pròxims dies festius a assegurar el subministrament d'aquests productes imprescindibles per a la societat, com ja ha fet durant tota aquesta crisi sanitària.

Amb l'arribada de la Setmana Santa, alguns laboratoris havien assegurat que es troben amb dificultats per a assegurar el subministrament en períodes de vacances de quatre a cinc dies. Per això, estan habilitant sistemes per a poder rebre comandes en període festiu i poder servir-los.

També et pot interessar

stats