El SanSan ajorna sense data l'edició de 2020 per la pandèmia

El festival ja va decidir, el passat 13 de març, ajornar a octubre la cita que estava prevista del 9 a l'11 d'abril.

Imatge d'arxiu d'una actuació del festival SanSan de Benicàssim
Imatge d'arxiu d'una actuació del festival SanSan de Benicàssim / SanSan

El Festival SanSan de Benicàssim ha ajornat l'edició de 2020, que s'havia de celebrar del 9 a l‘11 d'octubre, per l'emergència sanitària generada per la Covid-19 i queda a l'espera de poder confirmar una nova data pròximament.

El festival ja va decidir, el passat 13 de març, ajornar a octubre la cita que estava prevista del 9 a l'11 d'abril en Setmana Santa per l'avanç de la pandèmia de coronavirus i "per responsabilitat social".

Des de l'organització han assenyalat que, "amb la intenció d'evitar futurs canvis", s'ha pres la decisió de "no fixar noves dates fins que remeta la pandèmia" i les administracions els confirmen, "amb total seguretat", que podrà celebrar-se el festival "en condicions de normalitat".

Es dona la circumstància que el SanSan de 2019 ja es va haver de suspendre davant de l'alerta per fortes pluges en plena Setmana Santa i per a salvaguardar la protecció d'assistents, treballadors i artistes, i no es va arribar a fixar cap data alternativa.

El cartell d'enguany estava comandat per La casa azul, Bombay Bicycle Club, Dorian, Carolina Durante, Leiva, Sidecars i Miss Cafeína, entre altres grups i artistes.

Devolució de les entrades

Els organitzadors han demanat als abonats que conserven les entrades per a la nova data", ja que "es tracta de defensar i donar suport a la seua passió, la música en directe, i no hi ha millor manera de fer-ho que sabent que, quan passem tot això, estarem ací com teníem previst".

No obstant això, han indicat que tots els drets de cancel·lació i reembossament que marca la legislació seran respectats i ampliats per a oferir totes les garanties. Així, han ampliat els terminis mínims que exigeix la llei i han oferit l'opció de recuperar els diners "ara o més endavant", quan facen públiques les dates de la sisena edició del SanSan Festival. En el cas que algú necessite recuperar els diners, disposa fins al 22 de setembre per a sol·licitar la devolució de l'abonament.

També et pot interessar

stats