Sanitat trau una aplicació mòbil per a sol·licitar cita en línia en cas de tindre símptomes de Covid-19

Les aplicacions disponibles en IOS i Android complementen el web que funciona des del passat 26 de març.

VÍDEO | Sanitat trau una aplicació mòbil per a sol·licitar cita en línia en cas de tindre símptomes de Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal ha posat en marxa aquest dijous una aplicació mòbil per a demanar cita al centre de salut en cas de presentar símptomes compatibles amb la Covid-19. Aquesta app, disponible per als dispositius IOS i Android, complementa el web que la Conselleria ja va posar en funcionament el passat 26 de març. A més de concertar la cita amb el centre de salut en cas de presentar símptomes, l’aplicació també ofereix informació sobre la pandèmia.

L’aplicació que repeteix el procediment ja actiu en el web, demana el número SIP, data de naixement i telèfon de contacte per a tramitar la cita prèvia. Una vegada fet aquest procediment, les persones usuàries del servei rebran una telefonada del centre en les següents 24 hores per a confirmar la creació de la cita i a través del web s’informarà de l’estat de la cita (sol·licitada, confirmada, o realitzada).

Si durant aquesta primera visita, el personal sanitari del centre de salut identifica el cas com a possible positiu en Covid-19, es programaran cites amb telefonades periòdiques per a fer el seguiment de l’estat de salut i per a facilitar resposta als dubtes o necessitats que puguen sorgir.

També et pot interessar

stats