Sanitat prorroga set dies el confinament de Benigànim

La resolució entra en vigor a les 00:00 hores del dimarts 15 i es mantindrà fins al dilluns 21 de setembre.

Ajuntament de Benigànim
Ajuntament de Benigànim / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que prorrogarà durant 7 dies més les mesures excepcionals adoptades per al municipi de Benigànim a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 i després d'analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus.

La resolució entrarà en vigor a partir de les 00:00 hores del dimarts 15 de setembre, així, el confinament es perllongarà fins al dilluns 21.

Barceló ha ressaltat que “la situació epidemiològica ha millorat, encara que no prou com per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i prevenció del virus”. Per això “continuaran vigents les mesures al municipi una setmana més, per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes i evitar la propagació del virus”.

Així, a través d'una nova resolució, es prorroga el confinament perimetral a la població, i es permet, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s'estableix un límit màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i es redueix a un terç l'aforament als actes de culte.

També et pot interessar

stats