Sanitat prorroga dues setmanes la prohibició de reunions de més de deu persones i les visites a residències a València

La Conselleria dirigida per Ana Barceló justifica la mesura en el percentatge de brots que acumula la capital, el 33% del total.

La consellera Ana Barceló durant la roda de premsa d'aquesta vesprada
La consellera Ana Barceló durant la roda de premsa d'aquesta vesprada / À Punt NTC

La Generalitat ha decidit prorrogar, durant 14 dies més, les mesures extraordinàries per a la contenció del coronavirus que ja s’apliquen a la ciutat de València, com són la limitació de les reunions en l’àmbit privat a una desena de persones i la suspensió de les visites a les residències de persones majors, segons ha anunciat la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en la roda de premsa que ha oferit per a fer balanç de la situació de la pandèmia al territori valencià.

La responsable de la sanitat valenciana ha justificat la pròrroga en el nivell de contagis que registra la ciutat, que acumula el 33% dels brots de la Comunitat Valenciana. Aquesta mesura s'ha publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) perquè entre en vigor de manera immediata. Passats catorze dies, i en funció dels informes epidemiològics, la Conselleria de Sanitat Universal decidirà si alça les limitacions específiques de la ciutat de València o, per contra, les manté.

També et pot interessar

stats