Sanitat obrirà de vesprada sis centres de salut més a les comarques del nord

També obriran els consultoris auxiliars de les platges de Nules i Orpesa.

En total seran 83 els centres de salut que obriran de vesprada durant l'estiu
En total seran 83 els centres de salut que obriran de vesprada durant l'estiu

La Conselleria de Sanitat ha ampliat el nombre dels centres de salut i consultoris amb horari de vesprada a les comarques del nord. Així, un total de 10 municipis mantindran consulta de medicina familiar i infermeria per a atencions programades amb cita prèvia telefònica de vesprada, a més de la xarxa de punts d’atenció continuada 24 hores per a l’atenció d’urgències.

En el Departament de Salut de Vinaròs obriran de vesprada els centres de salut de Vinaròs, Alcossebre, Peníscola i Benicarló; i en el Departament de Salut de Castelló es mantindrà la consulta en horari vespertí el consultori del carrer de Vila-real de la platja de Benicàssim.

Pel que fa al Departament de Salut de la Plana tindran activitat fins a les 19:00 hores els centres de salut Borriana I, la Vall d’Uixó I, Onda I, el centre de Carinyena de Vila-real, Moncofa i els consultoris auxiliars de les platges del Grau-Borriana i la platja de Moncofa.

Aquests 12 punts assistencials atendran de vesprada consultes programades presencials amb cita prèvia telefònica o consultes telefòniques, a més del seguiment de contactes de Covid-19 si fora necessari.

Quant als consultoris d’estiu, cal afegir a la llista dels que sí que obriran els que hi ha a la platja de Nules i Orpesa (les Marines i la platja de la Conxa), que tindran horari de matí.

També et pot interessar

stats