Sanitat notifica 838 nous casos i 20 brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana

A Elx s'han registrat quatre brots d'origen social que sumen 17 casos.

Un home se sotmet a una prova PCR
Un home se sotmet a una prova PCR / David Aguilar (Efe)

La Comunitat Valenciana ha registrat aquest dissabte 838 nous contagis de Covid-19. Per províncies, la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 57 contagis a Castelló, 364 a Alacant i 417 a València. S'han registrat set casos sense assignar.

En aquests moments, la xifra total de positius per PCR se situa en 49.409 persones. Sanitat Universal no ha actualitzat ni la xifra de morts ni la xifra d'altes aquest dissabte.

20 brots més

Sanitat també ha informat de 20 brots més, entre els quals el més nombrós s’ha registrat a Fuenterrobles, amb 8 casos. També cal destacar que a la ciutat de València s'ha registrat 4 focus de contagi (dos d'origen social i dos d'origen laboral) que sumen 18 contagis; i a Elx (Baix Vinalopó), un dels municipis als quals Sanitat Universal ha aplicat restriccions per l'augment significatiu de contagis, quatre brots més d'origen social (17 casos).

A Crevillent (Baix Vinalopó) s'ha registrat dos brots que sumen 7 casos, i a Requena (Plana d'Utiel-Requena), un brot de 3 contagis que té un origen educatiu. A Riba-roja se n'ha produït un altre amb 7 casos.

Altres pobles en què han tingut lloc brots són Gandia (Safor), amb 5 casos; la Vall d'Uixó (Plana Baixa), Llíria (Camp de Túria), Almassora (Plana Alta), l'Olleria (Vall d'Albaida) i Quatretonda (Vall d'Albaida), que sumen 4 positius cadascun; i Benifaió (Ribera Alta), que ha registrat un brot amb 3 contagis.

També et pot interessar

stats