Sanitat notifica 601 nous casos i 24 brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana

Tres dels nous brots afecten deu o més persones, a Elx, Alboraia i Sagunt.

Una dona es realitza una PCR
Una dona es realitza una PCR / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana ha registrat aquest dissabte 601 nous contagis de Covid-19. A més, s'han detectat 24 brots nous; tres dels brots, a Elx, Alboraia i Sagunt, afecten deu o més persones.

Per províncies, la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 60 contagis a Castelló, 212 a Alacant i 327 a València. S'han registrat dos casos sense assignar.

En aquests moments, la xifra total positius per PCR se situa en 42.491 persones. Sanitat Universal no ha actualitzat ni la xifra de morts ni la xifra d'altes aquest dissabte.

València registra 8 brots amb 52 contagis

Sanitat també ha informat de 24 nous brots, d’entre els quals el més nombrós s’ha registrat a Elx amb 11 casos positius d'origen social.

També cal destacar que a València s’han registrat 8 brots diferents que sumen entre tots 52 contagis. D’aquests, un és d’origen educatiu amb quatre positius, i la resta són d'origen social i laboral.

A més, s’ha registrat brots amb deu contagis a Alboraia i Sagunt, i un brot de tres casos d’origen educatiu a Dénia.

També s’ha registrat brots a Castelló de la Plana (8 casos), l’Eliana (9 casos), Paterna (7 casos), Quart de Poblet (8 casos), Tavernes de la Valldigna (7 casos), Carlet (3 casos), Elda (6 casos), Oliva (7 casos), Massalavés (5 casos), Alfafar (6 casos).

També et pot interessar

stats