Sanitat notifica 483 nous casos i onze brots més

El major brot se situa a Benigànim i suma 24 persones infectades i no es registra cap mort

Mapa
Mapa

La xifra de contagis per coronavirus a la Comunitat Valenciana no deixa de créixer. Sanitat ha actualitzat aquesta vesprada les dades i la Comunitat ha sumat en les últimes 24 hores un total de 483 nous casos de coronavirus, segons ha informat en un comunicat. Sanitat també informa de la detecció d'onze nous brots, tots d'origen social. Destaca el brot registrat a Benigànim, on hi ha 24 persones infectades, on el contagi és d'origen social i laboral.

Les altres poblacions on s’ha registrat nous focus de contagi són: Quart de Poblet (5), Xirivella (7), Benifaió (3), la Nucia (3), Algemesí (4), Massanassa/Alfafar (9), Novelda (6), Ontinyent (4), Massanassa (4) i València (3).

Sanitat ha remarcat que al Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, tant Salut Pública com Atenció Primària estan fent el seguiment i estudi de casos relacionats amb aquest últim brot de Benigànim. "Com és preceptiu, s'han aïllat els casos positius, dels quals tots presenten simptomatologia lleu", ha afegit.

La Conselleria també ha destacat que no s'ha registrat cap mort en les últimes 24 hores. Amb aquest increment d'afectats, són 19.605 les persones infectades a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats