Sanitat llança una campanya per a conscienciar la joventut sobre la Covid-19

Amb el lema "Si la lías, nos la lías a todos" es vol alertar aquest sector de població que el risc de contagi encara existeix.

Fragment del vídeo de la campanya de la Conselleria de Sanitat

La Conselleria de Sanitat ha llançat una campanya dirigida a la joventut per a conscienciar aquest sector de població que han de seguir les mesures de seguretat i higiene perquè la Covid-19 no ha desaparegut i cal ser persistents en la prevenció. Amb el lema "Si la lías, nos la lías a todos", la campanya consisteix en un vídeo en què participa el cantant valencià Nyno Vargas, en què s'apel·la a la prudència i la necessitat de continuar seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

"Ara que ja arribat el bon oratge i eixiu a passejar, a fer esport o veure els amics, cal recordar que el virus continua ací, que està entre nosaltres", ha indicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló. De fet, aquest dimarts s'han detectat sis positius en una empresa càrnia de Rafelbunyol, que ha obligat a aïllar a casa els afectats.

A més, la consellera ha convidat la joventut a seguir totes les recomanacions de les autoritats, com ara posar-se mascareta quan no es puga mantindre la distància de seguretat, o llavar-se les mans sovint. "No només ho has de fer per tu; també, per la resta", ha afirmat.

A través de la música rap i amb un llenguatge pròxim per als més joves, la campanya adverteix que és fonamental continuar mantenint la distància social, fer un bon ús de la mascareta i utilitzar el gel desinfectant per a previndre el contagi, perquè el virus encara continua actiu. “Hem de continuar combatent el virus amb totes les eines que comptem per a fer-ho i una d'aquestes és, sens dubte, la solidaritat amb els altres”, ha conclòs Barceló.

També et pot interessar

stats