Sanitat investiga possibles vacunacions fora del plan als departaments de Dénia i Torrevella

La consellera Ana Barceló remarca que no es permetrà cap alteració del procés.

Una persona rebent una de les vacunes contra la Covid-19
Una persona rebent una de les vacunes contra la Covid-19 / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha obert una investigació al departament de salut de Dénia (Marina Alta) per a aclarir els motius pels quals, suposadament, s’ha vacunat persones que no estaven enquadrades en els grups de residències o sanitaris que correspon vacunar en aquest moment.

També s’ha obert una altra investigació al departament de salut de Torrevella (Baix Segura) per idèntics motius, la presumpta administració de vacunes a personal que no correspon ara, en la primera fase de vacunació, segons informa la conselleria. Segons ha pogut saber À Punt NTC, la investigació al departament de Torrevella s’està fent en un centre de salut de la localitat d'Almoradí, on presumptament s’hauria administrat la vacuna a treballadors i treballadores socials del consultori.

Precisament aquest dijous sorgia la polèmica per la vacunació dels alcaldes del Verger i els Poblets (Marina Alta), Ximo Coll i Carolina Vives, respectivament. Divendres es posaren la primera dosi de la vacuna de Pfizer juntament amb el cap de la Policia Local i alguns policies i guàrdies civils dels dos municipis. Ximo Coll ha explicat a À Punt NTC que els van cridar des del centre de salut i els van administrar les dosis perquè sobraven. Aquesta decisió ha provocat crítiques dels partits de l’oposició als municipis-

Des de la conselleria, s’ha volgut ressaltar que el pla de vacunació s’està portant de forma “rigorosa i ordenada”.

“No permetrem cap alteració del pla”, ha afirmat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en un comunicat.

També et pot interessar

stats