Sanitat estudiarà noves mesures restrictives a Nadal

Ana Barceló ha deixat la porta oberta per tal d'evitar nous contagis.

Plaça de l'ajuntament de València el passat Nadal
Plaça de l'ajuntament de València el passat Nadal

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha anunciat que estudiaran l'aprovació de noves mesures restrictives per al pròxim Nadal. En un recorregut per les zones del sud de la Comunitat Valenciana més colpejades pel coronavirus, Barceló ha afirmat que estan valorant quines decisions adoptar per a evitar un augment de contagis després d'aquesta festivitat. "Estudiarem mesures, tot el que puga significar un augment de les relacions socials, i evidentment el Nadal comporta un augment de reunions tant familiars com socials" ha remarcat la consellera.

L'objectiu és aconseguir que les festes nadalenques no acaben amb un creixement descontrolat de brots de coronavirus posterior. "Hem de vore quines mesures podem implementar o quines recomanacions hem de fer o imposar per tal d'evitar que el Nadal es convertisca en una situació descontrolada" ha assenyalat Barceló.

Les mesures podrien afectar no només a grans esdeveniments, com la cavalcada dels Reis d'Orient o les festes de Cap d'Any sinó també els sopars familiars i les reunions socials.

També et pot interessar

stats