Sanitat 100x100 Pública es manifesta a favor de la reversió de l'hospital de Torrevella

Una trentena d'organitzacions s'han afegit a la crida de la plataforma que defén que la sanitat no hauria de ser un negoci.

Representants de sanitat 100x100 pública
Representants de sanitat 100x100 pública / À Punt NTC

Aquest dissabte una trentena d'organitzacions s'han concentrat a Sant Miquel de les Salines per a demanar la reversió de l'hospital de Torrevella en resposta a la crida de la plataforma Sanitat 100x100 Pública que defén que la sanitat no hauria de ser un negoci.

La tornada del centre de salut a la gestió pública és una decisió presa pel govern del Botànic, que recentment ha demanat que s'inicie el procés administratiu per a comunicar la finalització del contracte a l'empresa concessionària, Ribera Salud, que continuarà gestionant el centre fins a l'octubre del 2021.

Però la idea de retornar aquest centre de salut a la gestió pública també té detractors. L'ajuntament del municipi es va manifestar en contra en considerar que l'exemple d'Alzira demostra que la sanitat pública no és garantia de bona gestió, i part de la plantilla de l'hospital està en contra de la decisió del Botànic.

També et pot interessar

stats