Salut Pública tanca el col·legi d’educació especial de Calp a causa de la Covid-19

El centre es troba traslladat de manera provisional a l’IES Josep Iborra de Benissa mentre es construeix el nou edifici.

Una dona passa per davant del col·legi d’educació especial Gargasindi de Calp, que es troba traslladat de manera provisional a l’Institut d’Ensenyament Secundari Josep Iborra de Benissa
Una dona passa per davant del col·legi d’educació especial Gargasindi de Calp, que es troba traslladat de manera provisional a l’Institut d’Ensenyament Secundari Josep Iborra de Benissa / À Punt NTC.

Salut Pública ha decretat el tancament del col·legi d’educació especial Gargasindi de Calp, que es troba traslladat de manera provisional a l’IES Josep Iborra de Benissa mentre es construeix el nou edifici. L’alumnat, amb diversitat funcional, no està obligat a dur mascareta.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Benissa, Adrián Cabrera, ha confirmat en declaracions en À Punt Notícies que aquest diumenge a la nit Salut Pública els va informar que el centre escolar es troba tancat després de detectar diversos casos i que el centre haguera de confinar aules. Cabrera ha afegit que 5 o 6 professors han donat positiu i que des del departament de Salut Pública els han informat que el tancament durarà almenys 10 dies.

El mes de gener, el pitjor fins ara de tota la pandèmia ha acabat amb 971 classes confinades a la Comunitat Valenciana per coronavirus, segons les dades publicades aquest dilluns per la Conselleria d’Educació. La xifra, corresponent a la setmana 18 del curs (25 al 29 de gener) és sensiblement inferior a la registrada la setmana anterior (984) quan es va assolir el rècord d’aules tancades preventivament del que portem de curs escolar.

Una davallada, tot i això, a penes perceptible, perquè a canvi augmenta en una desena, fins a 493, el nombre de col·legis que té algun grup confinat. Suposa el 26,7% dels 1.845 centres educatius sostinguts amb fons públics que hi ha a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats