Les sales de banquets apliquen el protocol de la Generalitat sobre esdeveniments socials

Segons la quantitat de persones que es reunisquen, caldrà demanar un permís o un altre i les safates al centre deixen pas a les racions individuals.

Un restaurant, en arxiu
Un restaurant, en arxiu

Les sales de banquets comencen a aplicar el protocol aprovat per la Generalitat que afecta la celebració d’esdeveniments socials com casaments o comunions. El protocol de la Generalitat vol evitar situacions de risc que puguen suposar la transmissió del coronavirus en aquestes sales. Llocs per excel·lència de celebració i festa, de trobada amb amics i familiars, les sales de banquets s’adapten amb esforç al nou estil de vida que marca la Covid-19. Caldrà un permís o un altre segons la quantitat de gent que es reunisca, si són més de 50 persones caldrà notificar-ho a l’ajuntament i si en són més de 400, l’autorització l’ha de donar la Direcció General de Salut Pública.

També canvia la forma de servir l’aperitiu. Entre les noves mesures, les safates per a 10 i 12 persones de canapés, companatge o entrants deixaran pas ara a les racions individuals. Des del sector, s’explica la incertesa que es viu, que es treballa en poc de temps de marge i que els esdeveniments en general s’han tornat menys nombrosos, però remarquen que s’adapten a la nova situació.

També et pot interessar

stats