S'eliminen les limitacions per franges horàries als municipis de fins a 10.000 habitants

Aquesta mesura afecta el 81,5% dels municipis valencians.

VÍDEO | S'eliminen les limitacions per franges horàries als municipis de fins a 10.000 habitants

El president del govern, Pedro Sánchez, ha traslladat aquest diumenge als presidents autonòmics que durant la fase 1 s'estendrà als municipis de fins a 10.000 habitants l'eliminació d'horaris per a passejos per franges d'edat que ja funciona fins al moment a les localitats de menys de 5.000 habitants.

En el cas de la Comunitat Valenciana, aquest canvi afecta més de 860.000 ciutadans i ciutadanes que representen un 17% de la poblaciò. Així, a 442 municipis de la Comunitat Valenciana, un 81% del total, es podrà eixir a fer esport dins del terme municipal i passejar durant un període d'una hora sense franges horàries.

Aquesta ha sigut una de les novetats que Sánchez ha anunciat durant la reunió per a analitzar els efectes de la pandèmia del coronavirus i per a abordar, entre altres assumptes, els avanços en l'eixida gradual dels diferents territoris i informar-los de la seua decisió de sol·licitar al Congrés la pròrroga de l'estat d'alarma d’“aproximadament un mes", en lloc dels 15 dies habituals.

També et pot interessar