Rubio ofereix de manera gratuïta la versió en línia dels seus quaderns d'aprenentatge

L'editorial assegura que vol ajudar a "fer més suportable" el temps a casa a xiquets i xiquetes.

Versió en paper dels quaderns Rubio per a l'aprenentatge infantil
Versió en paper dels quaderns Rubio per a l'aprenentatge infantil / Europa Press

L'EditorialRubio ha alliberat tot el material de l'App i la plataforma iCuadernos per a"fer més suportable el temps a casa als més xicotets" i perl'increment de demanda dels últims dies,que ha crescut un 160% més.

Através d'un entorn "intuïtiu i fàcil de manejar els menuts podran repassarmatèries com la cal·ligrafia, les operacions matemàtiques i els problemes, osimplement pintar una estona", segons expliquen des de l'editorial. Enfunció del progrés passaran nivells de manera automàtica amb ajuda delcorrector integrat en l'aplicació, que conjuga aprenentatge amb"ludificació", expliquen.

"Somconscients que per a les famílies amb xiquets menuts està resultant complicatpassar tantes hores a casa, perquè els més xicotets necessiten entretindre's ia més és aconsellable que no perden el ritme i reforcen l'aprenentatge acasa", assenyala el director general de l'editorial, Enrique Rubio, per ajustificar l'accés en obert a la versió en línia dels quaderns.

Elmaterial estarà disponible "de manera totalment gratuïta per als usuarisfins que s'acabe aquest període excepcional, per a fer-los més suportables elsdies als tots xiquets mentre es diverteixen aprenent".

També et pot interessar

stats