El Rototom Sunsplash de Benicàssim s’ajorna fins 2021

El festival de 'reggae' suspén l’edició d’enguany per la crisi sanitària, perquè “sense abraçades no seria Rototom”.

Imatge d'arxiu del Rototom
Imatge d'arxiu del Rototom / À Punt

El festival Rototom Sunsplash, previst del 16 al 22 d’agost a Benicàssim (Plana Alta), ha anunciat que suspén l’edició d’enguany per la crisi sanitària, perquè un festival “sense abraçades no seria Rototom”. La pròxima edició serà el 2021, en les mateixes dates que aquesta.

El Rototom, un de les majors cites reggae i de músiques del món d’Europa, s’uneix així a la llista de festivals de música de la Comunitat Valenciana que han suspés ja les edicions en 2020, com ara el FIB, el Low Festival i el 4ever Fest.

L’organització ha anunciat la suspensió després d’“haver treballat fins a l’últim minut per a una edició memorable” sota un lema esperançador, “We can change the world” (‘Podem canviar el món’), però lamenta “aquest somni compartit haurà d’esperar”.

Des de l’organització asseguren que “transformar l’abonament de 2020 en un passaport directe al Rototom Sunsplash 2021” els donaria oxigen i “seria un enorme suport perquè aquest somni no acabe”.

No obstant això, han explicat ser coneixedors de les complicacions derivades de l’actual context i la dificultat que es pot trobar a l’hora de mantindre l’entrada, per la qual cosa han publicat ja els passos per a la devolució de l’import dels tiquets ja adquirits.

També et pot interessar

stats