Ribó confirma que no hi haurà Falles al mes de març

L'alcalde de València creu que caldrà esperar a “una situació més convenient”.

Falleres en l'Ofrena a la Mare de Déu de l'any 2019
Falleres en l'Ofrena a la Mare de Déu de l'any 2019

L'alcalde de València ha informat aquest dijous que les pròximes Falles no es podran celebrar al mes de març i que caldrà esperar a “una situació més convenient”.

Preguntat per aquesta circumstància, Ribó ha assegurat que a l'Ajuntament de València “li importa molt que el món faller seguisca amb la seua activitat i per això el vol ajudar, perquè és imprescindible per a la continuïtat d'aquestes festes tan importants per a València i l'àrea metropolitana”.

Sobre aquest tema, ha explicat que dimarts passat es va acordar la constitució d'un fons participat al 50% per la Generalitat, al 30% per les diputacions provincials i al 20% pels ajuntaments per a fer costat al sector de la festa. Aquest fons, segons ha explicat a la SER, estaria destinat, entre altres, a compensar els sectors de l'hoteleria, agències de viatges, espectacles, artistes fallers, carrossers, floristes, indumentaristes o orfebres.

Els dirigents de la Junta Central Fallera i els membres de les falles de l'àrea metropolitana de València tenen previst mantindre una reunió telemàtica demà divendres a les 19:00 hores amb responsables de la Conselleria de Sanitat Universal per a analitzar el possible escenari al qual s'enfronta la festa de les Falles.

També et pot interessar

stats