La residència Santa Elena de Torrent demana la intervenció de l’UME

El 32% de la plantilla està infectada per coronavirus i reclamen material per a evitar que el personal que està sa es contagie.

Centenars de dispositius de l’UME s’han desplegat aquesta setmana per tot l'estat
Centenars de dispositius de l’UME s’han desplegat aquesta setmana per tot l'estat / Mariscal (Efe)

La situació a la residència de majors Santa Elena de Torrent és “insostenible”, segons alerta l’empresa que gestiona el centre, la qual ha demanat la intervenció de la Unitat Militar d’Emergències (UME). En les últimes hores, han mort dos residents més, després del primer decés la setmana passada, i des de la direcció asseguren que la situació s’està agreujant.

Amb un 60% dels usuaris infectats pel coronavirus i un 32% de la plantilla també contagiada, demanen a la Generalitat que trasllade les persones afectades, o bé que habiliten la residència com a centre hospitalari sota la direcció de la Conselleria de Sanitat. La plantilla insta a incorporar més personal per a atendre els 46 casos de Covid-19. Ja són 3 les víctimes mortals a la residència i tenen, a més, dos ancians en estat molt greu.

Hores abans de demanar ajuda a l’UME, feien una crida a la ciutadania. Necessiten guants, bates d’un sol ús i mascaretes per a evitar que el personal que encara està sa es contagie.

També et pot interessar

stats