La residència DomusVi de Vila-real registra ja 21 persones contagiades

Aquesta xifra encara podria augmentar quan d'ací a una setmana es repetisca la prova als residents que han donat negatiu.

Residència d'ancians DomusVi de Vila-real
Residència d'ancians DomusVi de Vila-real / À Punt NTC

A la residència d'ancians DomusVi de Vila-real, ubicada al costat de l'Hospital de la Plana, ja hi ha 21 persones contagiades de coronavirus, segons fonts sindicals. Les proves PCR que s'han fet aquesta setmana en el centre deixen un balanç de 17 residents i 4 treballadors infectats.

Aquesta xifra encara podria augmentar quan d'ací a una setmana es repetisca la prova als residents que han donat negatiu. Els sindicats adverteixen que l'única manera de tallar la propagació del virus passa per aïllar tots els usuaris.

S'apunta a un membre de la plantilla com a possible origen d'aquest focus, a l'espera de confirmació oficial, fet que implicaria un error en els protocols d'aïllament, segons les mateixes fonts.

Des de divendres, com marca el protocol sanitari, s'han suspés les visites al geriàtric, com a mesura de prevenció per a evitar la propagació dels contagis.

Aquest centre és dels mateixos propietaris que la Domus Vi d'Alcoi, la més afectada pel virus de tota la Comunitat Valenciana, i on han mort 73 persones, i de la residència Jardins de Llíria, on la Fiscalia Provincial de València ha obert diligències d'investigació penal per maltractaments.

També et pot interessar

stats