Repunten lleugerament els nous positius a la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat ha notificat 582 contagis i quinze brots nous.

Repunten lleugerament els nous positius a la Comunitat Valenciana
Repunten lleugerament els nous positius a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha experimentat un lleuger repunt en els nous contagis respecte a les dades del divendres però es manté lluny de les xifres de rècord de l'última setmana.

Segons les dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la xifra de nous contagis per coronavirus ha augmentat un 1,7% respecte a l'última actualització, 582 enfront de 540, però es manté lluny del rècord assolit aquest dimarts amb 905.

Per províncies se n'han registrat 52 a Castelló (3.826 en total); 240 a Alacant (11.407 en total), i 263 a València (19.731 en total). També cal comptabilitzar 27 casos no assignats a cap província que se sumen als 4 que ja hi havia. Fins ara, Sanitat ha registrat 34.995 casos positius.

Aquest dissabte, la Conselleria de Sanitat només ha actualitzat les dades de contagis.

Quant als brots, Sanitat n’ha confirmat 15 de nous, la meitat que divendres. Cal destacar el d’Almussafes, amb 16 casos d’origen social. Els municipis que més brots nous han registrat han sigut Castelló de la Plana, amb dos brots d’origen laboral (de 7 i 3 casos cadascun) i un d’origen social (amb 3 casos); i València, amb tres brots d’origen social de 3, 3, i 5 casos. També s’han registrat nous brots a Catral, Benejússer, Moixent, Onil, Daimús, Oliva, Cullera i Benidorm.

També et pot interessar

stats