Repunt de morts a la Comunitat Valenciana després de 4 dies seguits sense cap defunció

Aquest dijous s'han comunicat 5 morts, 4 d'elles en residències de persones majors, i 11 nous casos.

Mapa de l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana
Mapa de l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Després de quatre dies consecutius sense registrar cap mort amb coronavirus a la Comunitat Valenciana, aquest dijous s’han notificat cinc defuncions, quatre d’elles d’interns en residències. Per províncies, 1 a Castelló, 2 a Alacant i 2 a València. La xifra total de morts des de l’inici de la pandèmia ascendeix així a 1.444.

Segons l'últim balanç de la incidència de la Covid-19 al territori valencià, 147 persones s'han recuperat del virus. D'elles, 2 a Castelló, 48 a Alacant i 97 a València. El nombre de persones curades ja s’eleva a 12.680.

En les últimes 24 hores s'han detectat 11 nous contagis per PCR: 2 a la província de Castelló, 5 a la de València i 4 a la d’Alacant. Per tant, la xifra de casos detectats amb aquest mètode ascendeix a 11.265.

El nombre d’hospitalitzacions continua la tendència a la baixa. Hui dia hi ha 157 persones hospitalitzades, 8 menys que ahir. D’aquestes persones, 15 són de la província de Castelló (3 a l’UCI), 57 de la d’Alacant (8 a l’UCI) i 85 de la de València (5 a l’UCI). A les unitats de cures intensives ara mateix hi ha 16 persones, 8 menys que ahir.

Situació en residències

Segons ha informat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, en aquest moment hi ha algun cas positiu en 58 centres de persones majors, 16 menys que ahir dimecres. En concret, són 8 en residències de la província de Castelló, 17 a la d'Alacant i 33 a la de València. Ara mateix estan sota vigilància activa de control sanitari 28 residències, 8 a Castelló, 7 a Alacant i 13 a València.

També et pot interessar

stats