Es reprén l'expedició de DNI i passaports

S’haurà d'anar amb cita prèvia, ser puntual, portar l'import en metàl·lic exacte de la taxa i acudir de manera individual.

Imatges de la renovació d’un passaport
Imatges de la renovació d’un passaport / À Punt NTC

Aquest dilluns comencen a expedir-se DNI i passaports a les oficines que la Policia Nacional disposa a l'efecte a la Comunitat Valenciana, una vegada s'ha passat a la fase 2 del pla de desescalada. Només s'hi atendrà les persones amb cita prèvia, que es pot demanar en aquest web.

La ciutadania que acudisca a les dependències per a l'obtenció o la renovació d'aquests documents hauran d'anar proveïts de mascareta i arribar a la cita amb puntualitat. S'avisa que no s'acudisca amb excessiu temps d'antelació per a evitar cues i aglomeracions.

A més, s’haurà de portar l'import en metàl·lic exacte de la taxa (12 euros en el cas del DNI i 30 per al passaport), i acudir a les oficines de manera individual, amb excepcions com ara persones que necessiten acompanyament o menors.

Cal recordar que la validesa de tots els documents nacionals d'identitat que hagen caducat des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma s’ha prorrogat durant un any, fins al dia 13 de març de 2021.

També et pot interessar

stats