El relat de dos germans valencians atrapats al Regne Unit

Victòria i Pepe no podran tornar a casa per Nadal a causa de les restriccions.

Pepe i Victòria, dos germans de Carcaixent atrapats al Regne Unit

La nova soca del coronavirus comporta un caos a escala mundial que està provocant la suspensió d'una gran quantitat de vols provinents del Regne Unit. Allà, el primer ministre, Boris Johnson, ha decretat el confinament de diverses zones i municipis, entre els quals es troba la capital, Londres.

Precisament a Londres viuen Victòria i Pepe Ferrer, dos germans de Carcaixent que, a causa del coronavirus, no podran tornar a casa per Nadal. Fa cinc anys que estan al país anglosaxó i en tornen unes tres vegades a l'any. No obstant això, enguany serà diferent.

A Espanya, el govern sol·licita un test negatiu a tots els que vinguen del país anglosaxó. La seua història és curiosa perquè ja no van poder vindre el dia 18 perquè el laboratori amb què tenien cita per a fer-se la PCR va tancar de manera abrupta. Amb el confinament, han hagut de cancel·lar la segona prova que tenien prevista per a aquest dilluns i, per tant, no arriben a temps de fer-se-la amb les 72 hores de marge que dona el govern per a poder presentar-la abans del vol que tenen comprat per a aquest dijous, dia 24.

La desil·lusió és molt gran i s'hauran de conformar a veure la família per videoconferència. Encara així, asseguren que estan bé i que són afortunats perquè poden teletreballar i fer vida amb garanties.

També et pot interessar

stats