Els Reis Mags “entraran” pel balcó a Mislata

El municipi farà una cavalcada per tot el poble però sense gent a peu de carrer.

Un balcó amb decoració nadalenca a Mislata

La màgia de la cavalcada de Reis es traslladarà enguany als balcons i finestres de Mislata. L'Ajuntament de la població ha arribat a un “acord” amb els Reis d’Orient, segons ha manifestat el seu alcalde, Carlos Fernández Bielsa, perquè realitzen aquest acte per tots els carrers, però amb el veïnat mirant-los des dels balcons i finestres.

D'aquesta forma, el consistori pretén evitar les aglomeracions que es generen als carrers i avingudes per on transcorre normalment la cavalcada cada any, complint així la normativa sanitària arran de la pandèmia de coronavirus.

Fernández Bielsa ha explicat que l'objectiu és que puga haver-hi un “Nadal segur” sempre que “hi haja responsabilitat per part dels pares i mares” i poder continuar amb “eixa il·lusió fantàstica que tenen els xiquets i xiquetes el cinc de gener”. L'alcalde ha explicat a À Punt que fer aquest tipus de cavalcada requereix “molt d'esforç per part de la ciutadania”, però que ho faran i que a més tindran “el major dispositiu de seguretat que ha tingut mai aquest acte al poble”.

En eixe sentit, la ciutadania està dividida respecte al fet que es puga celebrar o no. Mentre que uns aplaudeixen la mesura, altres consideren que recomanar que les persones no isquen als carrers no evitarà que es formen aglomeracions i, per tant, que el risc d'augment de contagis siga més elevat.

També et pot interessar

stats