Els Reis d'Orient busquen alternatives per a arribar als més menuts

Els ajuntaments prenen mesures que garanteixen la seguretat davant la Covid-19 perquè els més menuts disfruten de la nit més màgica.

Els Reis d'Orient busquen alternatives per a arribar als més menuts
Els Reis d'Orient busquen alternatives per a arribar als més menuts

La màgia no deixarà enguany de fer acte de presència a la Comunitat Valenciana. Ses Majestats d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han assegurat, a través de les xarxes socials dels ajuntaments, que no faltaran a la cita. Els municipis han organitzat actes diferents, amb les mesures de seguretat a les quals obliga la Covid-19, per a la vesprada de demà dimarts. Les cavalcades multitudinàries donaran pas enguany a altres actes que s'adapten a la grandària dels municipis. I també es podrà seguir per À Punt, que a partir de les 19:00 hores de dimarts oferirà la recepció en directe de ses Majestats els Reis d’Orient.

En ciutats grans com ara Alacant, l'Ajuntament ha organitzat set cavalcades estàtiques en diferents punts de la ciutat perquè els menuts que així ho dessitgen puguen anar a veure els Reis d'Orient. També dimarts, a partir de les 10, els Reis difondran un missatge a través de les xarxes socials de l'Ajuntament.

En altres municipis més menuts, ses Majestats també han confirmat l'assistència. A Alaquàs (Horta Sud), els Reis han dexat clar que “cap xiqueta ni xiquet es quedarà sense regal”. I com enguany no poden fer la tradicional cavalcada, els xiquets i xiquetes que vulguen podran saludar-los fins demà de gener al claustre del Castell d’Alaquàs, d'11:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:30 hores. L'entrada és gratuïta però cal inscriure-s'hi prèviament.

En altres localitats, els Reis d'Orient s'acostaran a les cases dels menuts directament. A Almàssera (Horta Nord), el canal de Facebook de l'Ajuntament retransmetrà l'arribada dels Reis d'Orient a l'església. Les comitives reials han anunciat que recorreran els carrers de la localitat i que els xiquets i xiquetes podran seguir aquest recorregut des dels balcons i finestres. Les comitives deixaran els regals a la porta de les cases.

També et pot interessar