El rei envia un missatge d’agraïment als militars en el Dia de les Forces Armades

La pandèmia i el dol oficial pels morts per la Covid-19 han obligat a suspendre enguany les habituals activitats que s’organitzen amb motiu d’aquesta jornada.

Videoconferència del rei Felip VI
Videoconferència del rei Felip VI / @CasaReal (Twitter)

Enguany, la situació actual de crisi sanitària ha impedit que aquest dissabte tinga lloc la desfilada militar presidida pels reis amb motiu del Dia de les Forces Armades. Un esdeveniment que cada any se celebra en una ciutat diferent, enguany era Osca el lloc elegit pe a acollir aquest acte.

D’aquesta manera, en comptes de la desfilada, Felip VI, acompanyat per la ministra de Defensa, Margarita Robles, ha mantingut una videoconferència amb efectius involucrats en diverses operacions, tant exteriors com nacionals, així com amb aquells que han participat en l’operació Balmis, destinada a la lluita contra la Covid-19. La videoconferència ha tingut lloc a la base de Retamares, seu del Comandament d’Operacions, des d’on el rei i la ministra han enviat un missatge de suport i agraïment als militars.

A més, durant la jornada no es pot retre honors a la bandera, al rei o les autoritats a causa dels deu dies de dol oficial decretat pel Govern d’Espanya i que durarà fins al 5 de juny.

També et pot interessar

stats