El Regne Unit suma 627 víctimes més per la pandèmia la vespra d’iniciar la desescalada

Itàlia registra 172 morts més i es dupliquen els nous contagis.

Un viananant creua un carrer del Regne Unit, amb els comerços encara tancats
Un viananant creua un carrer del Regne Unit, amb els comerços encara tancats / Efe

El Regne Unit incorpora 627 morts més al tràgic balanç de morts amb la Covid-19, de manera que la xifra de víctimes mortals des de l’inici de la pandèmia ascendeix fins a les 32.692. Una xifra que s’assoleix quan el país es troba a les portes de la desescalada.

Durant l’última setmana, les autoritats sanitàries han fet 85.293 test en una jornada i s’han detectat 3.403 nous contagis, segons les dades del Ministeri de Salut britànic.

A partir de demà dimecres, el govern britànic recomana que els empleats de sectors com la construcció i la manufactura tornen a treballar, encara que Gal·les, Escòcia i Irlanda del Nord consideren prematur el pla de desescalada i s’han desmarcat d’aquest calendari. No obstant això, el primer ministre britànic, Boris Johnson, preveu reobrir les escoles a partir de juny i avaluarà al juliol la possibilitat de reprendre l’activitat de perruqueries, restaurants i altres establiments.

Itàlia dobla el nombre de nous contagis

Itàlia ha registrat 172 defuncions les últimes 24 hores, una xifra un poc superior a la de dilluns, fins a un total de 30.911. A més, segons l'últim balanç oficial de Protecció Civil, el nombre de contagis totals és de 221.216, amb un augment respecte d'ahir de 1.402, quasi el doble que el dia anterior.

També et pot interessar

stats