El Regne Unit retarda la tornada a classe en la universitat i en l’educació secundària

Han notificat 981 morts per coronavirus, rècord de defuncions des d’abril, i 50.023 nous positius.

Un avís de salut pública de nivell 4 'Queda't a casa' en el centre de Londres
Un avís de salut pública de nivell 4 'Queda't a casa' en el centre de Londres / Andy Rain (Efe)

Els centres de secundària i les universitats del Regne Unit retardaran fins al 18 de gener la tornada a classe després de les vacances de Nadal, davant de la preocupant situació de la pandèmia al país.

Així ho ha anunciat aquest dimecres el ministre britànic d'Educació, Gavin Williamson, que ha dit que la major part d'escoles d'educació primària del país sí que reobrirà físicament el dia 4, com estava previst, però no en "un xicotet nombre d'àrees" d'Anglaterra, on es va registrant un alt índex de contagi per Covid-19.

Williamson ha puntualitzat que l’alumnat de cursos de secundària que haja de presentar-se a exàmens de nivell a Anglaterra sí que tornarà a classe l'11 de gener, mentre que la resta de l’estudiantat de secundària i universitaris haurà d'esperar.

"Sempre hem d'actuar amb rapidesa quan canvien les circumstàncies. L'evidència sobre la nova variant de la Covid-19 i les creixents taxes d'infecció han requerit ajustos immediats als nostres plans per al nou trimestre", ha explicat.

L'anunci de Williamson es fa quan les dades oficials revelen que en les últimes vint-i-quatre hores al Regne Unit s’han registrat 981 morts per coronavirus, una xifra rècord de defuncions per la malaltia des d'abril, i 50.023 nous positius.

També et pot interessar

stats