El Regne Unit desaconsella també viatjar a les Canàries i les Illes Balears

Fins ara recomanava viatjar a la Península, però aquest dilluns inclou també els dos arxipèlags espanyols.

Un grup de turistes arriba, aquest dilluns, a l’aeroport de Menorca en un vol procedent de Londres
Un grup de turistes arriba, aquest dilluns, a l’aeroport de Menorca en un vol procedent de Londres / David Arquimbau Sintes (Efe)

El Ministeri d'Afers Estrangers del Regne Unit ha afegit les Canàries i les Illes Balears a la llista de destinacions a les quals desaconsella viatjar per la situació sanitària que viu Espanya. D’aquesta manera, els ciutadans britànics que viatgen a aquestes destinacions, així com a la resta de la Península, hauran de guardar una quarantena de catorze dies en tornar a la Gran Bretanya.

El Foreign Office ha matisat aquest dilluns que la recomanació de no visitar Espanya afecta "tot el país". Inicialment, les illes n’estaven exemptes, ja que presentaven menys incidència del virus.

Es dona la circumstància que aquest consell es fa públic quan el govern britànic i l'espanyol mantenen converses per a crear possibles corredors aeris que eximisquen als viatgers procedents de les illes de complir una quarantena.

L’aerolínia britànica Jet2 suspén els vols amb la Península

La notícia també arriba el dia en què una aerolínia britànica suspén els vols a la Comunitat Valenciana. La companyia Jet2.com ha fet pública la seua decisió aquest dilluns de suspendre, a partir d’aquest dimarts, els seus vols amb destinació a diverses destinacions espanyoles, entre les quals es troba Alacant. Aquesta suspensió es mantindrà fins al 16 d’agost.

La decisió d’aquesta companyia de baix cost es feia pública unes hores després que el principal turoperador del Regne Unit i Irlanda, Tui, cancel·la els paquets de vacances que gestiona amb Espanya fins al 9 d’agost, encara que manté les propostes turístiques a les Canàries i les Illes Balears.

També et pot interessar

stats