Reforç en el servei de rodalies de València en hora punta

Renfe oferta 50 trens més per a garantir el compliment de les ràtios de distanciament entre viatgers.

Tren de rodalies del nucli de València
Tren de rodalies del nucli de València / Renfe

Renfe ajusta des d'aquest dilluns els serveis de rodalies de València i oferirà 50 trens més en hora punta per a garantir el compliment de les ràtios de distanciament entre viatgers decretades pel govern espanyol per a evitar la propagació de la Covid-19.

L'increment és de 50 trens en tot el nucli de València, fet que suposa passar del 35,16% de l'oferta habitual al 51,30%. Circularan 178 trens de rodalies diaris en lloc dels 347 habituals.

La Línia C1, que enllaça la ciutat de València amb Gandia, disposarà de 49 trens (25 en hora punta). La Línia C2, que connecta amb Moixent, en tindrà 52 (26 en hora punta). La C3 que circula fins a Bunyol-Utiel, en tindrà 31 (15 en hora punta) i la C6, que enllaça amb Castelló, 46 trens (23 en hora punta). El servei de les línies C4 (València-Sant Isidre) i C5 (Caudiel) continua temporalment suspés.

Les mesures adoptades per Renfe s'emmarquen en el decret d'estat d'alarma amb motiu del coronavirus. L'empresa ferroviària desaconsella viatjar excepte per raons d'extrema necessitat.

També et pot interessar

stats