El rector de l'Ènova i Sant Joanet donat positiu després de celebrar la comunió de sis xiquets

Vora un centenar de veïns, els familiars i els xiquets començaran a fer-se aquest dijous les PCR en l'ambulatori de la Pobla Llarga.

Església de l'Ènova
Església de l'Ènova / À Punt NTC

El rector que assisteix les esglésies de l'Ènova i Sant Joanet, a la Ribera Alta, José Arcángel Ramírez, ha donat positiu després de celebrar diumenge la comunió de sis xiquets. La Conselleria de Sanitat ha començat a fer tests a tots els assistents a la cerimònia, mentre que l'Ajuntament de l'Ènova ha fet un ban on demana tranquil·litat i recorda a tots els que es facen les PCR que han de guardar quarantena.

Vora un centenar de veïns de l'Ènova, els familiars i els xiquets que van prendre la comunió començaran a fer-se aquest dijous les PCR en l'ambulatori de la Pobla Llarga. S'ha habilitat un dispositiu als accessos al centre de salut i el personal sanitari farà el test als afectats dins del seu cotxe.

Els xiquets que van prendre la comunió i els seus amics no assistiran hui a classe i tampoc hi haurà hui missa perquè l'església s'ha de desinfectar aquest matí. També l'Ajuntament de Sant Joanet ha desinfectat ja l'església i ha informat que tots els que hagen tingut contacte amb el rector s'han de fer les proves.

També et pot interessar

stats