Rajoy incompleix el confinament i ix al carrer a fer exercici

Segons una cadena de televisió, l’expresident del govern espanyol xafa la via pública de manera habitual per a caminar.

Rajoy, en una imatge d’arxiu quan va reincorporar-se a la plaça de registrador de la propietat a Santa Pola
Rajoy, en una imatge d’arxiu quan va reincorporar-se a la plaça de registrador de la propietat a Santa Pola / À Punt NTC

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy incompleix el confinament de manera habitual i ix al carrer a fer exercici, a pesar de la declaració de l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus.

La Sexta ha difós imatges en les quals es veu l’excap de l’executiu en el carrer vestit amb roba esportiva, uns pantalons negres de xandall i un impermeable en els voltants del domicili a Madrid.

Rajoy mateix ha reconegut públicament en moltes ocasions la seua afició per eixir a caminar com a forma d’esport. Les imatges confirmarien, segons la cadena de televisió, que s’ha saltat el confinament al qual obliga l’estat d’alarma des del 14 de març.

El decret que regula el confinament per la pandèmia del coronavirus no permet fer esport i només es pot eixir al carrer per a fer la compra, passejar al gos, anar al centre sanitari o acudir al treball si figura entre les activitats permeses. Les multes establides per cometre sancions lleus oscil·len entre els 100 i els 600 euros.

També et pot interessar

stats