Quines són les mesures per a les terrasses de restauració?

Es limita al 50% el nombre de taules, que s'han de situar a una distància de dos metres.

Terrassa al municipi de Xàtiva
Terrassa al municipi de Xàtiva / À Punt NTC

El Butlletí Oficial de l'Estat publica hui l'orde del Ministre de Sanitat per la qual s'estableixen les condicions per a la reobertura al públic de terrasses dels establiments d'hoteleria i restauració en el marc de la flexibilització de determinades restriccions de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 1.

A partir del dilluns dia 11 de maig aquells municipis que es troben en la fase 1 de la desescalada podran gaudir de les terrasses de restauració.

Així les terrasses podran tornar a obrir sempre que es limite al 50% el nombre de taules permeses l'any passat i mantenint una distància de dos metres entre les taules o grups de taules.

L'ocupació màxima és de deu persones per taula, que han de mantindre una distància interpersonal de dos metres.

Entre clients, el servei dels establiments haurà de desinfectar l'equipament de la terrassa com ara taules, cadires i altres superfícies de contacte. També és preferible la utilització de tapets d'un sol ús.

A més, s'ha d'evitar els d'objectes d'ús comú, com les cartes, i s'aconsella optar per dispositius electrònics propis, pissarres o cartells, així com els productes d'autoservici com portatovallons, vinagreres, setrills i altres utensilis similars, prioritzant les monodosis.

També et pot interessar

stats