Com queda el pla de vacunació?

Sanitat posa a disposició de la ciutadania diferents suports per a respondre els possibles dubtes. 

Vacunació majors de 64 en Les notícies del migdia
Vacunació en un hospital de campanya / À Punt NTC
09 d'abril 2021 - 16:19

Després d'uns dies frenètics pel que fa al pla de vacunació, arran del pronunciament de l'Agència Europea del Medicament sobre AstraZeneca, així queda l'estratègia de vacunació a la Comunitat Valenciana, amb la nova distribució dels grups d'edat.

-Pzifer i Moderna: S'usen indistintament per la població de més edat. Al nostre territori aquesta setmana ha finalitzat la vacunació dels majors de 80 anys i estan administrant-se ara les primeres dosis a la població de 79, 78 i 77 i d’aquesta manera successivament en orde descendent fins als 70.

-AstraZeneca: Les novetats afecten els grups d'edat que han de rebre la vacuna d'AstraZeneca, que ja està punxant-se al col·lectiu d'entre 60 i 65 anys. De fet entre dimarts i dimecres es va immunitzar més de 90.000 persones amb el preparat d'Oxford. I la novetat, aprovada aquest dijous per la Comissió de Salut del Ministeri, és vacunar també amb AstraZeneca la població d'entre 66 i 69 anys. 

Tots els dubtes per internet o al 900 300 555

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest divendres que ha posat a la disposició de la ciutadania diferents suports per a donar resposta als possibles dubtes que sorgisquen en relació amb la campanya de vacunació contra el coronavirus.

Ho farà des de l'enllaç http://coronavirus.san.gva.es/ca/web/vacunacion/inicio del web de Sanitat, on es pot accedir a l'apartat preguntes freqüents sobre les vacunes, així com respostes a allò que s'ha de saber abans de rebre la vacuna.

També ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon gratuït 900 300 555, per a resoldre dubtes sobre què fer i com actuar davant qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

També et pot interessar

stats