Els quatre funcionaris de Justícia confinats després del positiu d'una companya donen negatiu

La treballadora de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre va donar positiu després d'estar en contacte amb un familiar que viu a Lleida.

Complex Administratiu 9 d'Octubre

Els quatre funcionaris confinats després de donar positiu en coronavirus una companya en la Conselleria de Justícia han obtingut un resultat negatiu en les proves PCR de la Covid-19 que els ha practicat la Conselleria de Sanitat. Tot i això, no es reincorporaran a treballar encara i tornaran a repetir-se els tests d'ací a uns dies per a major seguretat. Tots es troben en situació de baixa laboral, tal com estableix la normativa vigent.

Una empleada pública de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre va donar positiu per Covid-19 la setmana passada, la qual cosa va obligar a confinar quatre companys del servei i a desinfectar tota la planta de l'edifici en què la dona realitza la feina. Així, seguint indicacions de l'Invassat, es va posar en quarantena de deu dies a altres funcionaris que mantenien un estret contacte amb l'afectada i per als quals es va demanar proves de diagnòstic.

La funcionària contagiada, que pertany al departament de fundacions de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, va estar en contacte amb un familiar que resideix a Lleida que també hauria patit la Covid-19.

Des de la Conselleria de Justícia s'ha fet una crida a la tranquil·litat perquè les instal·lacions que alberguen serveis de la Conselleria continuen funcionant amb normalitat.

També et pot interessar

stats