Pupitres amb disseny valencià per a les escoles italianes

Un estudi de Sueca crea unes cadires amb pala i rodes, que permeten adaptar-se a la versatilitat que es requereix a l’aula.

Foto de portada: Cadires que ha dissenyat un estudi de Sueca i que ja ocupen les aules dels col·legis italians

Els escolars italians seuen en pupitres valencians. Es tracta d’unes cadires amb pala de tota la vida, però adaptades a les noves necessitats dins de l'aula i amb l’avantguardista disseny d’Alegre Design, un estudi de Sueca. El Ministeri d’Educació italià ha comprat 100.000 d’aquestes cadires monopeu per a les aules dels col·legis.

Aquest estudi fa una dècada que repensa l’educació del futur. Els nous espais educatius són dinàmics, els alumnes mouen els seus pupitres dins de l’aula depenent de les necessitats de cada sessió, sempre mantenint les ràtios i la distància de seguretat, tan necessària en temps de Covid-19. Per aquestes circumstàncies, les cadires d’Alegre Design incorporen elements com les rodes a les cadires.

El mobiliari és només un de tants èxits d'Alegre Design. Aquest estudi radicat a la capital de la Ribera Baixa ha aportat solucions amb disseny en nombroses parts del món, com a Tòquio, on els 60.000 aparca-bicis distribuïts pels carrers també porten la firma d’aquesta empresa valenciana, com recordava Marcelo Alegre, dissenyador i fundador d’Alegre Design, a À Punt Notícies.

També et pot interessar

stats