Consulta en aquest buscador quin serà el teu punt de vacunació

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat de la distribució dels municipis i els punts que corresponen

Imatge de la vacunació massiva a Castelló
Imatge de la vacunació massiva a Castelló / EFE
19 d'abril 2021 - 22:15

La vacunació massiva ja ha començat amb múltiples punts d’administració. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest dilluns que ha posat en marxa 4 grans centres de vacunació a les quatre grans ciutats: Castelló (Auditori i Palau de Congressos), València (Ciutat de les Arts i les Ciències), Alacant (Ciutat de la Llum) i Elx (Institució Firal Alacantina, IFA). Ací rebran la vacuna vora dos milions de persones (1.932.937 exactament) de 33 municipis diferents.

Així mateix, ha detallat que hi ha 18 punts de vacunació específics ubicats al llarg de les zones més poblades del País Valencià en els quals es vacunaran persones de 274 localitats.

Pel que fa als 240 municipis restants, el departament que dirigeix Ana Barceló ha indicat que s’agrupen en 48 zones bàsiques en les quals la vacunació es durà a terme, com a mínim, en les 48 capçaleres de la zona, en els centres de salut i consultoris, segons ha informat la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En tot cas, depenent del nombre de vacunes disponibles, la Conselleria de Sanitat Universal ha informat que els departaments de salut organitzaran l’administració de les dosis en el mateix municipi, evitant els desplaçaments a municipis molt distants. 

En qualsevol cas, cal recordar, que sempre serà la Conselleria de Sanitat qui de manera oficial comunicarà a les persones la data, l'hora i el lloc on s'haurà de vacunar.

Punts de vacunació assignats segons el municipi

També et pot interessar

stats