Puig i Lima plantegen un debat en el Botànic després de la crisi per la Covid-19

El president de la Generalitat ha posat en valor la comissió de reconstrucció de les Corts com un "espai polític d'acord".

Puig i Lima en la reunió d'aquest divendres
Puig i Lima en la reunió d'aquest divendres / PSPV

La trobada entre el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, i la coordinadora general autonòmica de Podem, Pilar Lima, ha acabat amb un acord. Puig i Lima han coincidit en la necessitat d'actualitzar les "noves prioritats" sorgides després de la crisi per la Covid-19, a través d'"un debat intern" dins del Botànic i la taula de seguiment del pacte.

Segons el president, les prioritats no seran radicalment diferents, però considera que "s'han d'adaptar als criteris econòmics de la nova situació pressupostària que viurem". A més, ha remarcat la importància de reactivar l'economia i "oferir oportunitats a tots els ciutadans i ciutadanes en una societat cohesionada".

Puig ha assegurat que des del Consell volen escoltar les propostes de tots els partits amb l'objectiu "d'ampliar al màxim els acords més allà de les fronteres partidistes per a eixir tots junts d'aquesta crisi". Així mateix, el cap del Consell ha posat en valor la comissió de reconstrucció de les Corts com un "espai polític d'acord".

Respecte als pactes de consens que ha plantejat la representant del PPCV, Isabel Bonig, Puig ha assenyalat que "les aportacions del Partit Popular, com les de qualsevol altre partit, tenen tot el valor i han de discutir-se en el si de la comissió de reconstrucció".

Per la seua banda, Pilar Lima ha manifestat que "totes les propostes són benvingudes" i que "aquesta crisi no entén d'ideologies" i ha destacat el treball a la comissió de reconstrucció i confia a "superar aquesta crisi amb unanimitat perquè el poble valencià ho mereix".

També et pot interessar

stats