Puig demana que els ERTO del sector turístic tinguen una duració major

El president ha acordat amb el sector treballar units per la recuperació del turisme davant “la pitjor crisi” patida en tota la història.

Ximo Puig i Arcadi España, durant la reunió
Ximo Puig i Arcadi España, durant la reunió / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat al govern espanyol que els ERTO del sector turístic tinguen una duració major, ja que no podran començar l’activitat de manera immediata després de la fi de l’estat d’alarma, perquè no tindran clients ni activitat a curt termini.

Així ho ha manifestat després de mantindre una reunió per videoconferència amb representants del sector turístic, a la qual també ha assistit el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Durant la trobada, el cap del Consell ha acordat amb el sector treballar units per la recuperació del turisme davant “la pitjor crisi” patida en tota la història. Aquest acord implica “mirar cap avant” en un moment en què “les coses estan difícils” i “seran especialment dures” per al sector turístic. En aquest sentit, ha explicat que treballaran junts per a aconseguir que les platges, ciutats i espais meravellosos que té la Comunitat Valenciana tornen a ser espais turístics.

“Des d’aquesta perspectiva de saber que ens queda una transició molt dura, el sector està preparat i treballant i la Generalitat estarà, com sempre, al seu costat per a mirar cap avant”, ha asseverat Puig.

D’altra banda, el president ha expressat el “reconeixement i agraïment” de la Generalitat a la “generositat” de totes les empreses del sector de l’hostaleria que han posat a disposició les seues instal·lacions per a garantir una millor atenció mèdica i el descans als professionals que ho necessiten.

També et pot interessar

stats