Puig convida els alcaldes i alcaldesses a sumar-se a l’acord de reconstrucció

Eixides per a la gent gran i per a fer exerci físic, entre les propostes del president per a la desescalada.

Ximo Puig ha plantejat la conveniència de plantejar possibilitat de realitzar exercici físic i s'analitze l'eixida de persones grans
Ximo Puig ha plantejat la conveniència de plantejar possibilitat de realitzar exercici físic i s'analitze l'eixida de persones grans / Twitter (@generalitat)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit aquest dissabte amb la comissió executiva de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i els tres presidents de les Diputacions de València, Castelló i Alacant per a abordar la situació provocada per la Covid-19.

Puig ha agraït als representant locals “l’extraordinària tasca” que estan realitzant per a fer front a la pandèmia i els ha convidat a participar en l’acord de reconstrucció de la Comunitat Valenciana. Un acord que ha de facilitar un full de ruta comú per a rellançar el teixit productiu valencià, han informat fonts de la Generalitat.

El cap del Consell ha volgut escoltar les propostes i plantejaments de les representacions locals dels municipis i províncies de cara a la desescalada, ja que “existeix molta asimetria també dins de la Comunitat Valenciana”, ha reconegut Puig.

El president també els ha plantejat la conveniència que “comence a obrir-se la possiblitat de realitzar exercici físic i s’analitze l’eixida de persones grans, com ha passat amb els xiquets i xiquetes”.

Ja que les xifres confirmen la tendència a la baixa de la incidència del virus a la Comunitat Valenciana, les veus expertes avalen que siga de les primeres que inicien la desescalada.

També et pot interessar

stats