Puig confia que els acords de reconstrucció per a superar la crisi sanitària estiguen tancats a final de mes

El president de la Generalitat insisteix que estem en un moment "crucial" i ha agraït el tarannà de l'oposició per a arribar a consensos.

Ximo Puig, aquest dilluns
Ximo Puig, aquest dilluns / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, confia a aconseguir aquest mes de juliol un "gran acord" de país que integre a tota la societat valenciana i que compte amb el suport de tots els partits polítics per a la reconstrucció de la Comunitat Valenciana després del coronavirus. Segons ha assegurat aquest dilluns, el pacte ha de treballar qüestions tant a curt com a llarg termini per tal de superar aquesta crisi amb garanties de futur.

El també secretari general del PSPV-PSOE ha realitzat aquestes afirmacions moments abans de reunir-se amb els diputats i diputades del Grup Socialista de les Corts per a abordar l'escenari actual postcoronavirus i analitzar les possibles eixides de la pandèmia.

Ha explicat que la intenció del govern valencià és que abans que acabe el mes s'haja arribat a pactes en els tres pilars que s'han plantejat per a la reconstrucció i tancar un "gran acord de país" a la Comunitat Valenciana i que integre tota la societat.

El cap del Consell ha incidit que el moment actual és "crucial" per a arribar acords i ha fet un balanç positiu del treball desenvolupat en els tres espais que ha obert la Generalitat: polític, econòmic i social, i institucional. Ha agraït, a més, l'actitud que han mostrat els partits de l'oposició a les Corts a l'hora d'arribar a consensos que permeten superar la crisi.

També et pot interessar

stats